Stressmestring

Vet du hva stress egentlig er og hvordan det påvirker kroppen og hjernen din?

Kjenner du på indre uro? Er du redd for fremtiden, helsen eller jobben din? Kanskje er du tappet for energi eller kjenner at du aldri helt klarer å puste ut skikkelig og roe helt ned? Eller kanskje du gang på gang blir syk når du har ferie?

Prøver du å få kontroll over ting i livet som er utenfor din kontroll? Og jo mer som skjer som du ikke kan kontrollere, jo større blir kontrollbehovet og dermed også den indre uroen?

Jeg er utrolig stolt over å presentere ett online stressmestringskurs til dere. Lederskolen med Lene Fjellheim og Erica Grunnevoll i spissen, har lansert en serie online kurs hvor jeg er delaktig og har spilt inn et rent stressmestringskurs, basert på teknikkene jeg har jobbet med og holdt kurs i over mange, mange år.

Janette Sleveland
Coachenes Coach

Å være stressa betyr å aktivere kroppens alarm system og hvis du ikke klarer å lytte og gjøre de tiltakene som skal til for å roe systemet og deaktivere alarmberedskapen, så vil du gå rundt i konstant alarmberedskap, eller på rød kode om du vil.

Å være i konstant alarmberedskap er litt som å kjøre med klampen i bånn og med bremsen inne samtidig. Du får mest sannsynligvis ikke gjort gode valg og prioriteringer. Fokus, hukommelse og gjennomføringsevne blir svekket, om du klarer å få gjort noe fornuftig i det hele tatt. Bare tenk hvor mye det tærer på en motor å kjøre med gassen i bånn og med bremsen inne samtidig. Det blir ikke mye morro. Du får ikke den fremdriften du ønsker og på et eller annet tidspunkt så vil hele systemet bli ødelagt. Det blir både kostbart, det tar tid og deler vil i verste fall måtte byttes ut. Du har bare en kropp, ett system, og ikke noe reservelager liggende klart. Din kropp skal vare hele livet ut. Det lønner seg derfor å huske servicen underveis, lytte til ulyder og bruke systemet ditt riktig. Gir du ikke kroppen mulighet til å roe ned, vil kroppen til slutt gi deg beskjed om å lytte, da ofte på brutale måter. Går det så langt kan du regne med en tøff smell og årevis med oppbygging for å komme deg tilbake igjen fremfor om du gjør tiltakene i forkant.

Når du lærer deg til å lytte etter kroppens signaler, fortolke dem riktig og justere handlingene dine etter behovene, først da vil du bli kvitt eventuelle plager kroppen gir deg. Konstant stress, trenger slettes ikke å kjennes ut som stress, og det ser sjelden ut slik som vi husker de klassiske Tårnfrid klippene. Har du over lang tid ikke hørt etter, kan symptomene komme som fatigue, astma anfall, migrene, mage/tarm plager, muskel vondt, betennelser i kroppen, angst osv osv.

Her lærer du blant annet:

  • Hva stress er
  • Forskjell på årsaker og symptomer til stress
  • Om tankefeller og tankesurr
  • Avdekkingsteknikker for å finne ut hva du kan og ikke kan få gjort noe med
  • Teknikker for å endre på det du kan få gjort noe med og mye mye mer

Bonus til deg – 45 min coaching!

Og du, som en bonus til deg: bestiller du kurs på leder-skolen.no og skriver inn «ubuntu» i bestillingen din, så får du en ekstrabonus på 45 minutters coaching med meg online, hvor jeg coacher deg (eller en du ønsker å gi denne coachingtimen til) på temaer forbundet med stress.

Vil du gå rett til bestilling av stressmestringskurs følger du linken nedenfor og husk «ubuntu» i bestillingen for å motta bonusen din da. Jeg ser frem til å få coache akkurat deg til en bærekraftig hverdag!

Kursleder:

Jeanette Sleveland, Coachenes Coach

«Du trenger ikke å være hel for å skinne.»

– Jeanette Sleveland

+47 – 952 39 994

jeanette@ubuntuimpact.no

Torget 1, 1440 Drøbak

Org. nr. 915 691 498

Jeanette Sleveland er sertifisert Internasjonalt NLP Trainer og Neuro-Semantics Trainer. Hun er DNCF sertifsert coach, Executive Coach, Meta-Coach, og Quantum Leap Business Coach. Hun er stadig underveis i studier, nå innen NeuroScience (forskning om hjernen og nervesystemet).

© Ubuntu Impact AS, 2020